Jak vypnout bezpečný režim v Tumblr

Ačkoli to není tak běžné jako Facebook nebo Twitter, sociální síť Tumblr je populární - zejména mezi mladšími generacemi - jako místo pro sdílení a prozkoumání uměleckých děl, hudby a nápadů. Je to také místo, kde najdete další ... chlípný materiál. V temném podbřišku Tumblru jsou domovem různých blogů a uměleckých děl, které lze nazvat „dospělými“, a přestože si Tumblr získal proslulost pro svůj obsah pro dospělé, noví uživatelé jej nutně hned nenajdou. Pokud jste si nedávno vytvořili účet Tumblr, bude ve vašem účtu ve výchozím nastavení zapnuto „Bezpečné vyhledávání“, které bude nevinným očím bránit před nezbednými blogy.

Další čtení

  • Jak získat následovníky na Tumblr
  • Nejlepší blogovací weby zdarma

Pokud jste dospělí, kteří chtějí čistý, nesestříhaný zážitek z Tumblru - nebo máte prostě nekontrolovatelnou touhu po umění fanoušků Bowsette - můžete sundat tréninková kolečka a vyrazit do světa zakázaných rozkoší. Zde je návod, jak vypnout Bezpečné vyhledávání v Tumblru.

Zakázání bezpečného vyhledávání ve vašem prohlížeči

Pokud obvykle prohlížíte Tumblr v prohlížeči na ploše, vytáhněte web a přihlaste se jako obvykle.

Krok 1:Po přihlášení klikněte na ikonu, která se podobá osobě, v pravém horním rohu panelu.

Krok 2:V rozevírací nabídce klikněte na Nastavení.

Krok 3:Vyhledejte pole označené Filtrovánís tlačítkem vedle něj Bezpečné vyhledávání. Klepnutím na toto tlačítko deaktivujete Bezpečné vyhledávání.

Zakázání bezpečného vyhledávání na vašem mobilním zařízení

Pokud dáváte přednost procházení Tumblr pomocí mobilního zařízení, je proces deaktivace Bezpečného vyhledávání stejně jednoduchý.

Krok 1:Spusťte aplikaci Tumblr jako obvykle.

Krok 2:Vyberte ikonu humanoidu v pravém dolním rohu.

Krok 3:Klepnutím na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu otevřete nabídku Účty.

Krok 4:VybratObecné nastavení v horní části výsledné nabídky.

Krok 5:Přejděte dolů na Filtrovánía klepněte na něj.

Krok 6:Nyní byste měli vidět pole označené Nouzový režim. Pokud je tlačítko vedle něj modré, znamená to, že je aktuálně povolen bezpečný režim. Klepnutím na tlačítko funkci deaktivujete.

A je to! Nyní byste měli mít možnost prozkoumat podivný, někdy dráždivý svět NSFW Tumblr. Ale pozor! Při putování temným, jeskynním podsvětím NSFW Tumblr můžete vidět věci, které ze své mysli nikdy nevymažete. Postupujte na vlastní riziko.

Poslední příspěvky