4 kroky k odhlášení ze sdílených doporučení Google

tady je, jak se můžete vyhnout tomu, abyste byli hvězdou na jednom ze sdílených doporučení googlů google

Všichni víme, jak úsilí Sponsored Stories na Facebooku proběhlo - ale Google to stejně jde. Když Google vydává aktualizaci svých smluvních podmínek celý měsíc před plánovanou implementací - děkujeme za pochopení, hoši - musíte pracovat rychle, pokud nechcete, aby se v těchto reklamách zobrazovaly vaše tváře.

Stručně řečeno, co to je Sdílená doporučení: Google v zásadě chce použít vaše profilové jméno, fotografii a jakoukoli akci, kterou jste provedli při přihlášení k účtu Google (včetně komentování, sledování, +1) pro účely doporučení (také známé jako internetová reklama). Vyhledávač může spojit vaši identitu s recenzemi restaurací, produktů, obchodů a dalších položek, na které kliknete nebo které zakoupíte v obchodě Google Play. Přiznáváme, že „jediní lidé, kteří vidí [doporučení], jsou lidé, se kterými jste se rozhodli sdílet tento obsah,“ tato změna vás stále neúmyslně používá jako najatého prodavače věcí, s nimiž nechcete být oficiálně spojeni.

Ukázka sdílené podpory google 1Ukázka sdílené podpory google 2Ukázka sdílené podpory google 3

Sdílená doporučení jsou v podstatě stejná stvoření jako Sponzorované příběhy Facebooku, ale na rozdíl od toho druhého měl Google dobrý smysl poskytnout uživatelům skutečný způsob odhlášení.

Zde je rychlý krok za krokem, jak zajistit, abyste se nestali jen další tváří v reklamě Google:

1. Přejděte na Google.com a přihlaste se pomocí svého účtu (nebo se zaregistrujte, pokud z nějakého podivného důvodu účet ještě nemáte).

odhlášení ze sdílených doporučení Google 12. Přejít na Sdílená doporučení, která je přístupná pouze prostřednictvím účtu Google+. Pokud jste tak dosud neučinili, budete muset svůj účet upgradovat.

odhlášení ze sdílených doporučení Google 2

3. Ujistěte se, že jste si přečetli celou stránku. Najděte část, kde je uvedeno „Na základě mé aktivity může Google zobrazit moje jméno a profilovou fotku ve sdílených doporučeních, která se zobrazují v reklamách.“ Zrušte zaškrtnutí políčka a stiskněte Uložit. Google udělá poslední pokus, aby vás odradil od deaktivace nastavení, ale ve skutečnosti, pokud vaši přátelé měli zájem o vaše doporučení, mohou vás jen požádat, že?

odhlášení ze sdílených doporučení google 3

4. Pokračujte a klikněte na Pokračovat.

Nyní jste odhlášeni z programu Sdílená doporučení společnosti Google. Gratuluji! Žijte dál bez anonymity, uživatel internetu!

Poslední příspěvky