Jak zjistit, který z vašich přátel na Facebooku používá BangWithFriends

v rozpacíchNo, zábava skončila, všichni. Ukázalo se, že tak nezbytná anonymita, která přichází s aplikací BangWithFriends pro Facebook, není tak úplná, jak jsme si všichni mysleli. Ve skutečnosti existuje velmi snadný způsob, jak zjistit, kdo z vašich přátel na Facebooku to používá. I když jsme si toho všimli při prvním hraní s aplikací zpět, když byla spuštěna, mysleli jsme si, že byla vydána oprava - není, jak si původně všiml Daily Dot.

Pokud jste přihlášeni ke svému účtu na Facebooku, stačí kliknout sem.

BWF není anonymní

A teď už nikdy nebudete stejní, protože víte, kdo chce bouchání s přáteli. Je to něco, co nemůžete vidět.

Společnost BangWithFriends právě spustila své mobilní aplikace doplněné o některé nové funkce, díky nimž je používání aplikace ještě lepší - ahem - pohodlné používání aplikace: Můžete požádat o „zavěšení“ místo „bang“ a můžete zrušit výběr přátel, které jste omylem vybrali opilce, nebo rozmyslel si to.

Pokud máte aplikaci BangWithFriends pro Facebook (žádná škoda, někteří z nás ji odinstalovali od prvotního testování ... * ukazuje na sebe *), můžete snadno změnit nastavení ochrany osobních údajů, aby to lidé neviděli. Nebýt tou osobou, ale při startu my dělal varujte, že byste měli věnovat pozornost obrazovce oprávnění, která vám řekne, jaké informace použije a co se zobrazí.

instalační obrazovka bwf

Nechť to bude pro nás všechny poučením: S velkým boucháním přichází velká zodpovědnost. Přejděte na svou stránku ochrany osobních údajů, stat.

[AKTUALIZACE]

Anonymní tvůrce BangWithFriends „C“ právě zaslal toto prohlášení týkající se problému ochrany osobních údajů:

Ve společnosti Bang With Friends bereme soukromí velmi vážně a drtivá většina uživatelů se při takovém vyhledávání neobjeví. Pokud jste aplikaci nainstalovali po lednu, neukážeš se (pokud jste ručně nezměnili nastavení ochrany osobních údajů).

Spustili jsme těsně předtím, než se funkce Facebook Graph Search otevřela širšímu publiku. Prvních pár dní po spuštění bylo výchozí nastavení na Facebooku, když si uživatel nainstaloval naši aplikaci, nastaveno na výchozí nastavení uživatele pro všechny aplikace. Pro mnoho uživatelů to bylo „veřejné“ nebo „přátelé“.

Rychle jsme to upravili (zpět v lednu), jakmile jsme si uvědomili, že to udělal Graph Graph. Poté, co jsme objevili tento problém, jsme pro naši aplikaci nastavili výchozí nastavení „Only Me“.

Každý uživatel, který si naši aplikaci nainstaloval po lednu, měl vidět toto výchozí nastavenía nezobrazí se ve Vyhledávání grafů (ani v odkazu, který jste uvedli v článku). Pro všechny uživatele, kteří se objeví, máte nad tím plnou kontrolu ve svém nastavení Facebooku, jak jste zmínili: //www.facebook.com/settings?tab=applications&view

Sakra, vyhledávání grafů. Ničí veškerou naši sexy zábavu.

Poslední příspěvky