Tlačítko sdílení profilu Tinder vám umožní hrát dohazovač

tinda prstAž budete příště na Tinderu, zamyslete se nad některým ze svých přátel a přejíždějte potenciálními zápasy.

Aplikace pro seznamování aktuálně testuje novou funkci, která uživatelům umožňuje sdílet profily dalších kandidátů. Tinder tvrdí, že tato funkce povzbudí uživatele, aby udělali krok zpět od svých vlastních milostných online životů, aby si mohli zahrát dohazovač pro své přátele.

Možnost Tinder „sdílet“ je umístěna pod uživatelským profilem vpravo. Možnost Tinder „sdílet“ je umístěna pod uživatelským profilem vpravo.

V jeho aktuální testovací fázi byla možnost sdílet profil zavedena pro malou skupinu uživatelů aplikace pro seznamování. Pouhým klepnutím na tlačítko sdílení, které vypadá jako podnos se šipkou směřující nahoru, se odešle dočasný odkaz prostřednictvím textu příteli. Vybraný kontakt pak bude mít možnost kliknout na vámi vybraný profil a přejet prstem doleva nebo doprava na základě jejich preferencí (bohužel se pro ně nemůžete rozhodnout). Je to závod s časem, protože odkaz vyprší po pěti kliknutích nebo 72 hodinách a nutí vašeho přítele, aby se rozhodl. Tuto funkci lze také použít k tomu, abyste požádali své přátele o radu při rozhodování o uživateli, o který byste potenciálně měli zájem.

Pamatujte, že pokud jste uživatelem troudů, může být sdílen také váš profil. Aplikace vám však dává možnost deaktivovat funkci sdílení pro sebe tím, že navštívíte nastavení Discovery (stejné místo, kde můžete změnit své preference podle věku a pohlaví).

Tinder, který naznačuje fungování svého algoritmu, dodává, že pokud přejedete prstem po profilu, který byl s vámi sdílen, může se váš profil objevit v jejich doporučeních. A pokud oba přejedete doprava, bude to samozřejmě mít za následek shodu. Pouze tentokrát to bude párování, za které musíte poděkovat svému příteli.

Poslední příspěvky