Vše připnuto? Zde je postup, jak smazat váš účet Pinterest

pinterest na smartphone prykhodov / 123RF Možná jste se Pinterestem dostali do černé díry řemeslných potřeb a jediným způsobem, jak tuto závislost potlačit, je jít studeným krůtím. Možná jste se nikdy opravdu nedostali do online náladové rady, nebo možná máte osobní i obchodní Pinterest a obojí nepotřebujete. Bez ohledu na to hledáte získat svůj profil Pinterest offline. Pinterest nabízí dvě možnosti smazání účtu: deaktivaci, která odstraní vše z očí veřejnosti, ale ponechá ji beze změny, pokud si to náhodou rozmyslíte, a úplné smazání bez ohlédnutí. Obě možnosti jsou naštěstí docela jednoduché. V tomto krátkém průvodci zjistíte, jak odstranit svůj účet Pinterest.

Jak deaktivovat váš účet Pinterest

jak smazat váš pinterest účetjak smazat váš pinterest účet

Nejste si jisti, zda jste připraveni trvale se vzdát připínání? Deaktivace účtu znamená, že váš profil, včetně vašich pinů, již nebude veřejně viditelný a vaše další účty sociálních médií již nebudou připojeny k vašemu účtu Pinterest.

  1. Po přihlášení na Pinterest klikněte na tlačítko svého profilu. V aplikaci Pinterest je to ikona „osoba“ ve spodní části obrazovky. Pokud místo toho používáte webový prohlížeč, klikněte na možnost nabídky „Uloženo“ v horní části.
  2. Nastavení Pinterestu otevřete kliknutím na ikonu šroubu (je to ten šestiúhelník s kruhem vyříznutým ze středu). V aplikaci je ve vašem profilu vpravo nahoře. Uživatelé počítačů jej najdou přímo nad svým uživatelským jménem na své stránce profilu.
  3. V mobilu klepněte na „Upravit nastavení“, poté přejděte dolů a vyberte „deaktivovat účet“. Na ploše klikněte v části „Základy účtu“ na „deaktivovat účet“.
  4. V dalším okně potvrďte své rozhodnutí.

Jak odstranit váš účet Pinterest

Odstranění účtu Pinterest je stejně snadné jako deaktivace. Aby se ujistil, že opravdu chcete trvale ztratit všechny tyto piny, Pinterest oživí účet, pokud se do dvou týdnů znovu přihlásíte. V opačném případě je tento účet Pinterest stejně pryč jako selhání Pinterestu, které splňuje spodní část koše.

  1. Přejděte do svého profilu - klepněte na ikonu „osoba“ v aplikaci (ve spodní části obrazovky) nebo klikněte na možnost „Uloženo“ v horní části stolního počítače.
  2. Přístup k nastavení účtu získáte klepnutím na ikonu šroubu (to je ten šestiúhelník s kruhem vystřiženým ze středu). Uživatelé mobilních zařízení jej najdou v pravém horním rohu svého profilu vedle vyhledávací lišty, zatímco v prohlížeči na počítači je toto nastavení při prohlížení vašeho profilu nad vaším uživatelským jménem.
  3. Jakmile jste v nastavení účtu, klepněte na „Upravit nastavení“, pokud jste v aplikaci, nebo „Základy účtu“ v prohlížeči.
  4. V aplikaci přejděte dolů a vyberte možnost „zavřít účet“. Pokud používáte prohlížeč a ne aplikaci, klikněte na konci možností Základy účtu na tlačítko „deaktivovat účet“.
  5. Svou volbu potvrďte v dalším okně - v prohlížeči, protože obě možnosti jsou v nastavení deaktivace, musíte místo deaktivace zvolit možnost „trvale zavřít účet“.

Nezapomeňte, že pokud svůj účet Pinterest smažete, Pinterest data archivuje dva týdny a vše, co musíte udělat, je přihlásit se a kliknout na odkaz pro opětovnou aktivaci ve vašem e-mailu, pokud si to rozmyslíte. Pokud deaktivujete svůj účet, můžete se kdykoli znovu přihlásit a znovu aktivovat a stále mít přístup k těmto uloženým pinům.

Poslední příspěvky