Jak zablokovat někoho na Pinterestu (nebo jej odblokovat)

jak zablokovat někoho v aplikaci Pinterest iPad Pinterest Marcel De Grijs / 123RF Spam zabíjí vaši online náladu? Zatímco profily Pinterest jsou všechny veřejné, uživatelé se mohou rozhodnout blokovat značky, aby zabránili zprávám, lajkům a komentářům na jejich vlastních pinech. Tato funkce je k dispozici od roku 2012 a poskytuje uživatelům způsob, jak blokovat spammery i negativní komentátory; také vám umožní zabránit ostatním uživatelům v interakci s vašimi piny z jakéhokoli důvodu. Pokud si nejste jisti, jak tuto funkci používat, připravili jsme průvodce, jak někoho na Pinterestu zablokovat, a komplexnějšího průvodce, jak používat Pinterest.

Co dělá blokování někoho na Pinterestu?

Pinterest je veřejná platforma, což znamená, že pokud nepřipnete na tajnou tabuli, nemůžete ovládat, kdo si vaše piny prohlíží. Je důležité si uvědomit, že blokovaný uživatel může i nadále vidět vaše piny, pokud přejde na váš veřejný profil. Blokovaný uživatel bude i nadále vidět vaše piny, pokud tam bude navigovat, ale nebude moci sledovat vaše nástěnky, posílat vám zprávy, komentovat nebo označovat lajky. Blokovaní uživatelé se také neobjeví ve vašem zdroji zpráv, ale zobrazí se ve výsledcích vyhledávání, zdrojích a skupinových panelech.

Pokud jste obsah tohoto uživatele v minulosti připnuli nebo se vám líbil, vaše piny nezmizí, jakmile daného uživatele zablokujete. Chcete-li se zbavit kolíků, musíte ručně vstoupit a každý z nich uvolnit.

Blokovaný uživatel také nedostane oznámení o blokování, takže někoho neurazíte v okamžiku, kdy stisknete tlačítko blokování. Zjistí však, zda se vás pokusí sledovat nebo komunikovat s jedním z vašich pinů.

Pinterest také poznamenává, že uživatelé by měli po zablokování dotyčného uživatele nahlásit jakékoli obtěžování a kyberšikanu.

Jak zablokovat někoho na Pinterestu

Krok 1: Chcete-li někoho zablokovat na Pinterestu, musíte nejprve najít veřejný profil dané osoby. Klepnutím na uživatelské jméno uvnitř špendlíku můžete přejít na profil. Případně můžete začít psát jméno uživatele do vyhledávacího panelu a kliknout Lidé vyhledávat výhradně uživatele.

Krok 2: Jakmile se dostanete do profilu uživatele, blokování je jen otázkou nalezení správných ikon. Klepnutím na ikonu vlajky umístěnou nad uživatelským jménem a vedle tlačítka pro sledování daného uživatele zablokujete. Klikněte na červenou Blok v rozevíracím okně dokončete své rozhodnutí. Všimněte si, že proces je stejný pro iterace plochy i aplikace Pinterest.

Pokud si to rozmyslíš…

Potřebujete odblokovat uživatele? Chcete-li někoho odblokovat na Pinterestu, jednoduše přejděte do jeho profilu a klepněte na ikonu Odblokovat ikona.

Blokovat někoho na Pinterestu je však snadné a brání mu v zasílání zpráv a komentářů. Blokování sice uživateli nezabrání v zobrazení vašeho profilu, ale nastavení zabrání komentářům a zprávám od tohoto uživatele. Pamatujte, že blokování uživatele nezpůsobí zveřejnění příspěvku o nic méně veřejným, takže pokud připnete něco, o čem nechcete, aby o něm věděla široká veřejnost, připněte na tajnou tabuli. Nyní, zpět k vytvoření této vývojové desky nálady, bez spamu.

Poslední příspěvky