Jak odstranit svůj účet na Twitteru

Pexles / Freestocks.org

Už vás nebaví 280místná mikroblogovací platforma, kterou je Twitter? Nemocní ze všech nepříjemných trendů hashtagů, sponzorovaných tweetů, nedostatku zdvořilosti a trolů? Naštěstí není složité smazat váš účet na Twitteru - ve skutečnosti je tento proces snadný, pokud víte, co děláte.

Upozorňujeme, že neexistuje žádný způsob, jak svůj profil okamžitě smazat. Místo toho následující kroky vůle deaktivovat váš účet, poté bude zařazen do fronty k trvalému smazání. A nebudete moci deaktivovat svůj účet z mobilní aplikace, což znamená, že k tomu musíte navštívit skutečný web. Jakmile to uděláte, Twitter uchová vaše data po dobu 30 dnů, což vám umožní přihlásit se a znovu aktivovat váš účet, pokud si to rozmyslíte a rozhodnete se, že bez #FollowFridays opravdu nemůžete žít.

Přestože Twitter váš účet vyloučí, nezaručuje, že vaše tweety nebudou indexovány vyhledávači jako Google a Bing. To znamená, že vaše tweety mohou někde stále existovat - bez problémů, pokud jste zveřejnili neškodné věci, samozřejmě. Podle zásad Twitteru nebudete moci svůj účet znovu aktivovat po 30 dnech. Pokud jste nashromáždili obrovské sledovatele, navždy je ztratíte.

Pokud jste připraveni zmáčknout spoušť a ukončit svůj účet Twitter, podívejte se na podrobnosti níže.

Krok 1: Přejděte na Twitter a přihlaste se do svého profilu jako obvykle.

Krok 2: Klikněte na ikonu svého avatara v pravém horním rohu obrazovky a vyberte možnost „Nastavení a ochrana osobních údajů“ z výsledné rozevírací nabídky.

Krok 3: Přejděte dolů do dolní části stránky a klikněte na „Deaktivovat účet“. Dostanete se na jednu poslední stránku s podrobnostmi o tom, jak deaktivace funguje. Klikněte na „Deaktivovat“ jakmile si přečtete informace.

twitter-delete-screen-2

Krok 4: Po zobrazení výzvy zadejte heslo svého účtu a ověřte, zda skutečněopravdu chcete deaktivovat svůj účet. (Chtějí, abyste zůstali, že?) Poté vám zbývá 30 dní na to, abyste byli na svobodě. Deaktivace by se měla spustit po několika minutách, ale některé z vašich informací se na webu mohou zobrazit několik dní poté. Ujišťujeme vás, že to bude časem vymazáno.

Během období deaktivace bude vaše uživatelské jméno k založení nového účtu k dispozici až po uplynutí těchto 30 dnů. Pokud chcete toto uživatelské jméno nebo e-mail použít k vytvoření nového účtu Twitter, musíte nejprve změnit své uživatelské jméno a e-mail na Twitteru.

Odstranění Twitteru je opět trvalé, jakmile překročíte 30denní období deaktivace - nemůžete získat zpět ty staré sledovatele ani archiv vašich starých tweetů. Twitter má zavedené nástroje pro změnu vašeho uživatelského jména, rukojeti nebo e-mailu, aniž byste museli začít znovu, takže před odstraněním se ujistěte, že jde o změnu, kterou opravdu chcete provést.

Poslední příspěvky