Jak odstranit svůj účet Snapchat

Snapchat je jednou z nejpopulárnějších sítí sociálních médií mezi mladými dospělými a má v prvním čtvrtletí roku 2018 téměř 200 milionů aktivních uživatelů denně. I když došlo k nedávnému propouštění a odporu celebrit, aplikace pro multimediální zprávy - nejlépe známá svými prchavými „snímky“ ”A šílená sada filtrů - zůstává jedinečným a zábavným způsobem, jak sdílet ty největší (a nejmenší) momenty v životě. Po instalaci vám aplikace umožní posílat neformální zprávy a fotografie vašim přátelům a rodině, které pak zmizí několik sekund poté, co je otevřou. S příběhy - významnou funkcí, kterou Snapchat poprvé představil koncem roku 2013 - můžete také zveřejňovat obrázky nebo videa z vašich každodenních aktivit, aby je viděl kdokoli, kdo vás sleduje (ale ty zmizí po 24 hodinách). Nedávno představili nástroj pro mazání zpráv pro případ, že by vás něco mrzelo, co jste odeslali.

I když jsme občas náladoví a zábavní, uvědomujeme si, že Snapchat není pro každého. Zejména díky nejnovějšímu zavádění designu, který odděluje přátele od značek, si uvědomujeme, že je možná čas jít dál. Pokud jste se ocitli v rozpacích s vnitřním fungováním mobilní aplikace, nebo vás už prostě unavuje neustálá paleta shovívavých selfie a nekonečných psích filtrů, může být odstranění vašeho účtu tím nejlepším způsobem, jak si zachovat zdravý rozum. Odstranění aplikace Snapchat z vašeho zařízení iPhone nebo Android vám z dlouhodobého hlediska může ušetřit spoustu času (a energie baterie).

Jste připraveni vystoupit ze žlutě zbarveného světla? Zde je postup, jak odstranit účet Snapchat jednou provždy.

Je čas vytáhnout zástrčku

Krok 1: Snapchat bohužel neumožňuje smazat váš účet přímo z mobilní aplikace, což může být trochu nepříjemné, když si uvědomíte, že všechny jeho funkce jsou vloženy do aplikace. Místo toho musíte přejít na web Snapchatu pomocí prohlížeče, který si vyberete. Mějte však na paměti, že by to mělo fungovat téměř v jakémkoli prohlížeči, včetně Safari, Chrome nebo jakékoli jiné nabídce, kterou máte nainstalovanou v telefonu.

Krok 2: Jakmile přistanete na správné stránce, zadejte příslušná pověření (uživatelské jméno nebo e-mail a heslo), pomocí zaškrtávacího políčka v poli captcha ověřte, že nejste robot, a klikněte na fialovouPřihlásit se tlačítko pro přístup k informacím o vašem účtu.

Krok 3: Dále vyhledejte a klikněte na žlutouSmazat můj účettlačítko ve spodní části výsledné nabídky.

Krok 4:Budete přesměrováni na obrazovku, kde budete muset znovu zadat heslo a poté kliknout na „Pokračovat“.

Krok 5: Pokud vidíte obrázek výše, jste hotovi! Snapchat okamžitě deaktivuje váš účet, ale budete muset počkat 30 dní, než bude váš účet trvale smazán. Toto je do jisté míry bezpečnostní prvek, pokud si to rozmyslíte a nemůžete žít bez tancování párků v rohlíku, všudypřítomné funkce výměny obličeje Snapchat nebo nějakého jiného filtru, který se stane součástí vašeho života (v dobrém i horším). To znamená, že pokud se tak rozhodnete, můžete svůj účet snadno znovu aktivovat po přihlášení pomocí svých starých údajů. Upozorňujeme však, že pokud bude váš účet deaktivován, nebudete si jej moci obnovit ani změnit.

Sociální média mohou být skvělým způsobem, jak se spojit s přáteli a vybudovat osobní síť, ale mnozí z nás se někdy mohou ocitnout v moři digitálního šumu. Stačí jedna špatná zkušenost - nebo touha trávit čas něčím produktivnějším - a povzbudit nás, abychom ustoupili od našich smartphonů. Bez ohledu na to, jaké jsou vaše důvody, proč si dát pauzu nebo se rozhodnout úplně se vzdát sociálních sítí, jsme tu, abychom vám pomohli. Koneckonců, neustálé zasílání snímků všem, které znáte, vás nedefinuje.

Chcete se ještě více odpojit? V našich průvodcích najdete pokyny k odstranění vašich účtů Tinder a Facebook nebo Instagram.

Poslední příspěvky