Jak odstranit váš profil HBO Max

HBO Max nabízí rozsáhlou knihovnu, včetně skvělého obsahu od DC Entertainment, Warner Brothers, Cartoon Network, Turner Classic Movies, Crunchyroll a dalších. Naštěstí, stejně jako většina streamovacích služeb, můžete také vytvořit profily, které vám pomohou přizpůsobit vaše doporučení a udržovat seznamy sledovaných odděleně od ostatních osob ve vašem předplatném. A i když jsou profily skvělým způsobem, jak si Amazon udělat svůj vlastní, možná budete muset jeden přidat, abyste uvolnili místo někomu jinému - HBO koneckonců omezuje počet předplatitelů na pět.

Pokud potřebujete profil smazat, potřebujete vědět.

Více HBO Max

  • Nejlepší filmy na HBO Max
  • HBO Go vs. HBO Now vs. HBO Max
  • Nejlepší pořady na HBO Max

Co jsou profily HBO Max?

HBO Max přizpůsobí váš zážitek ze sledování poskytováním doporučení na základě sledovaného obsahu a zároveň vám umožní vytvořit si osobní sledovaný seznam. Co se ale stane, když se váš vkus neshoduje s ostatními lidmi, kteří sdílejí vaše předplatné? Profily vám umožňují vybrat, kdo používá váš účet HBO Max, a vytvářet samostatné prostory a doporučení pro každého uživatele. Kromě standardních účtů pro dospělé se můžete rozhodnout nastavit dětské účty, které obsahují omezení prohlížení na základě hodnocení obsahu.

Jak odstranit profil HBO Max

Odstranění účtu HBO Max lze provést pomocí oficiálního webu HBO Max, specializovaných mobilních aplikací služby pro Android a iOS nebo chytré televize nebo streamovacího boxu (Apple TV, Fire TV atd.). Pokyny pro odstranění vašeho profilu HBO Max jsou stejné pro různé platformy a jsou uvedeny níže.

Krok 1: Spusťte aplikaci HBO Max na platformě, kterou si vyberete.

Krok 2: Dostanete možnost vybrat profil. Klepněte na Spravovat profily dole.

Krok 3: Vybrat Vymazat tlačítko pod profilem, který chcete odebrat.

Krok 4: Klikněte na Vymazat znovu potvrďte rozhodnutí.

Jak vytvořit nový profil HBO Max

Pokud jste odstranili profil HBO Max a chcete vrátit své rozhodnutí, můžete snadno nastavit nový profil podobnou metodou. Svůj profil můžete nastavit jako profil pro dospělé nebo profil dětí s omezeními. Podle toho, jaký typ profilu chcete vytvořit, postupujte podle příslušných pokynů níže.

Profil HBO Max pro dospělé

Krok 1: Spusťte aplikaci HBO Max na platformě, kterou si vyberete.

Krok 2: V dolní části obrazovky vyberte Přidat dospělého.

Krok 3: Zadejte název, vyberte barvu vyzvánění a klikněte Uložit.

Dětský profil HBO Max

Krok 1: Spusťte HBO Max aplikace na vaší zvolené platformě.

Krok 2: V dolní části obrazovky vyberte Přidejte Kid.

Krok 3: Pokud ještě není vytvořen, zadejte PIN k ochraně vašeho nastavení.

Krok 4: Zadejte jméno a narozeniny dítěte (měsíc a rok).

Krok 5: Vyberte barvu vyzvánění a klikněte další.

Krok 6: Vyberte maximální povolené hodnocení filmů a televizních pořadů.

Krok 7: Vyberte, zda budete pro změnu profilů vyžadovat PIN.

Krok 8: Klikněte Uložit.

Odstraňování problémů s procesem mazání

Problém: Není možné smazat váš profil

Řešení: Ve svém účtu nemůžete odstranit primární profil HBO Max - HBO Max vyžaduje, abyste měli pro přístup ke službě alespoň jeden aktivní profil. Název svého profilu však můžete změnit kliknutím na ikonu SpravovatProfily možnost a kliknutím na název profilu.

Problém: Při otevírání HBO Max se nezobrazují žádné profily

Řešení: Pokud jste dříve vybrali profil, nemusí vás HBO Max při opětovném otevření aplikace vyzvat k opětovnému výběru profilu. Chcete-li změnit uživatele, přihlaste se k HBO Max a klikněte na tlačítko uživatele na levé straně obrazovky. Poté ve středu obrazovky vyberte Přepnout profily.

Otázka: Jak úplně smažu svůj účet HBO Max?

Řešení: Pokud chcete svůj účet HBO Max úplně smazat, je to snadné. Smazáním účtu zcela odstraníte přístup k platformě a zrušíte opakované měsíční předplatné. Chcete-li zrušit svůj účet, postupujte na jakékoli platformě takto:

Krok 1: Spusťte aplikaci HBO Max na platformě, kterou si vyberete.

Krok 2: Klikněte na ikonu uživatelknoflík na levé straně obrazovky.

Krok 3: Klikněte na ikonu Nastavení tlačítko v levém horním rohu.

Krok 4: Vybrat FakturaceInformace, pak vyberte SpravovatPředplatné.

Krok 5: Vyberte možnost zrušeníPředplatné.

Poslední příspěvky