Jak používat anonymní režim YouTube v aplikaci pro Android

Anonymní režim YouTube

Čím více videí na YouTube sledujete, tím lépe služba rozumí typu obsahu, který se vám líbí. Někdy nechcete, aby konkrétní video ovlivnilo vaše doporučení, a proto YouTube přidal anonymní režim do aplikace YouTube pro Android.

Tady je to, co je anonymní režim YouTube a jak jej používat.

Co dělá režim inkognito?

Stejně jako anonymní režim v prohlížeči Google Chrome umožňuje anonymní režim v aplikaci YouTube procházet v soukromí. Google nebude používat videa, která sledujete v anonymním režimu, k informování o doporučeních videí, ani se sledovaná videa nebudou zobrazovat v historii vyhledávání nebo historii sledování. Když zavřete anonymní režim, veškerá vaše aktivita se vymaže a můžete se vrátit k procházení YouTube prostřednictvím svého účtu Google.

Když otevřete anonymní režim, mohou se vám zobrazit doporučení pro videa, která vás nezajímají. Je to proto, že když jste v anonymním režimu, Google nepoužívá k vyhledávání doporučení předchozí údaje z vyhledávání - zobrazuje videa, která jsou toho dne populární. Jinými slovy, používání režimu inkognito je jako používání YouTube, aniž byste byli vůbec přihlášeni.

Tato funkce není užitečná pouze v případě, že nechcete, aby konkrétní téma tématu tlačilo vaše doporučení ohledně videí, ale také když předáte telefon dítěti, aby mu umožnilo sledovat videa YouTube na vašem telefonu. Tímto způsobem nebudete mít ve svém zdroji karikatury.

Jak zapnout anonymní režim YouTube

jak zapnout anonymní režim YouTube 1jak zapnout anonymní režim YouTube 2jak zapnout anonymní režim youtube 3jak zapnout anonymní režim youtube 4

Aktivace a deaktivace anonymního režimu YouTube je velmi snadná.

  1. Zkontrolujte, zda máte nejnovější verzi aplikace YouTube otevřením Google Play obchod, klepnutím na ikonu nabídky hamburger vlevo nahoře, klepnutím na Moje aplikace a hrya potom klepněte buď na Aktualizovat vše nebo Aktualizace vedle aplikace YouTube.
  2. Otevřete aplikaci YouTube.
  3. Klepněte na profilový obrázek účtu v pravé horní části obrazovky.
  4. Klepněte na Zapněte anonymní režim.

Nyní byste měli mít možnost procházet v anonymním režimu. Po dokončení procházení a návratu do účtu znovu klepněte na profilový obrázek účtu a klepněte na Vypněte anonymní režim.

Tato funkce není v současné době k dispozici pro iOS, ale pravděpodobně brzy přijde.

Poslední příspěvky