Jak zrušit Disney +

Disney + tedy nevyšlo. Možná jste se zaregistrovali pouze na sedmidenní bezplatnou zkušební verzi a chcete ji zrušit, než vám budou účtovány poplatky. Možná Mandalorian nesplnilo vaše očekávání. Možná je služba příliš závadná. Možná, jen možná, jste už sledovali filmy Marvel, odpolední seriál Disney z 90. let a všech 30 sezón Simpsonovi. Možná je tento balíček Disney +, ESPN + a Hulu příliš dobrý na to, aby se s ním dalo zacházet.

Z jakéhokoli důvodu je zrušení Disney + stejně snadné jako registrace. Pokud to opravdu chcete zrušit, vás dělí jen pár kliknutí od života bez Disney +. Musíte udělat následující:

  1. Přihlaste se ke svému účtu Disney +.
  2. Klikněte nebo umístěte kurzor na ikonu profilu uživatele v pravém horním rohu obrazovky.
  3. Vybrat Účet z rozevírací nabídky.
  4. Klikněte na Fakturační údaje.
  5. Měli byste být na obrazovce zobrazující informace o vašem předplatném. Na pravé straně obrazovky bude a Zrušit předplatné odkaz. Klikněte na to.
  6. Zobrazí se potvrzovací obrazovka. Pokud opravdu chcete zrušit, vyberte Úplné zrušení.

Po zrušení budete mít přístup k Disney +, dokud neskončí vaše aktuální období předplatného. To znamená, že ztratíte přístup buď po vypršení sedmidenního bezplatného zkušebního období, nebo pokud již byla z vaší kreditní karty stržena částka, k dalšímu naplánovanému datu fakturace.

Ve většině případů můžete svůj účet Disney + zrušit z libovolného zařízení. Pokud jste se však zaregistrovali do Disney + v aplikaci pro iOS nebo Android, ke zpracování předplatného budete muset použít stejnou platformu, kterou jste si předplatili.

I po zrušení předplatného Disney + bude váš celkový účet Disney (který se vytvoří automaticky při registraci do Disney + a který se používá napříč Všechno webových stránek Disney) budou stále aktivní. Z větší části je to v pořádku, ačkoli Disney může i nadále používat váš účet Disney k zasílání propagačních e-mailů. Pokud chcete zrušit svůj účet Disney, musíte přejít na stránku Disney's Privacy Controls a přihlásit se pomocí odkazu pod Spravujte svůj registrační účet. Zde můžete změnit předvolby oznámení nebo úplně zrušit účet Disney.

Upozorňujeme, že smazání účtu Disney automaticky nezruší vaše předplatné Disney +, ale znemožní vám přihlášení do Disney +. Nezapomeňte zrušit předplatné Disney + před svým účtem Disney. V opačném případě budete muset zavolat oddělení zákaznických služeb společnosti Disney, abyste věci vyřešili.

Poslední příspěvky