Časový plán TwitchConu 2019: Jak sledovat a zúčastnit se událostí

Plán TwitchCon 2019 je konečně živý a se všemi shenanigany hned za rohem budete chtít vědět, kdy a kde se dějí ty nejlepší události. Tato každoroční událost dává všem skvělou příležitost setkat se se svými oblíbenými streamery, dozvědět se více o tvorbě obsahu videohry a dokonce sledovat obrovský koncert s některými z největších hudebních jmen.

Stejně jako většina konvencí této velikosti však existuje mnoho různých panelů a událostí, které se odehrávají najednou, a bez zavedeného plánu byste mohli přijít o věci, které jste opravdu chtěli chytit. Zde je shrnutí toho, jak sledovat TwitchCon 2019 a nejlepší události, které se každý den odehrávají, abyste byli dobří a připraveni, když zábava začne.

Pokud chcete vidět živé přenosy z akce, určitě navštivte Digital Trends na Twitteru a Instagramu a sledujte našeho sociálního chlápka @allRidoisWinn, který bude na výstavě.

Jak sledovat TwitchCon 2019

Události nebudou pro TwitchCon 2019 všechny streamovány na stejném místě, takže pokud se účastníte osobně, budete chtít sledovat oficiální webové stránky TwitchCon pro aktualizace. Pokud si nejste jisti, co očekávat, nebo pokud jste zvědaví, který z vašich oblíbených streamerů tam bude, máme pro vás řešení. V minulosti se během akce zobrazoval vybraný obsah a velká část z něj bude pravděpodobně archivována, jakmile skončí streamování. Jakmile je událost živá, měla by být aktivována adresa URL TwitchCon Live. Podívejte se na jednotlivé události níže, kde najdete další informace o místech streamování.

V případěFortnite Turnaj Twitch Rivals, který se koná 27. září, byste měli být schopni sledovat naživo pomocí oficiálního účtu Twitch Rivals. Tato událost potrvá v podstatě celý den, takže budete mít spoustu obsahu, který vás pobaví.

Program TwitchCon 2019: 27. září

Hry hotovo rychle / Facebook

Rychlý expres pro hry (10:30 PT / 13:30 ET)

Charitativní akce speedrunning Games Done Quick uspořádá po dobu TwitchConu maraton, přičemž výtěžek z darů bude věnován charitativní organizaci AbleGamers. Bude se jednat o událost menšího rozsahu než některé z minulých Games Done Quick - odtud název „Express“ - ale Games Done Quick Express bude stále obsahovat talentované hráče prosvítající svými oblíbenými hrami. Celá událost bude streamována na kanálu Games Done Quick Twitch.

Twitch Rivals: Fortnite Open - Twitch Rivals Arena (11:00 PT / 14:00 ET)

Twitch Rivals: Fortnite Open začíná v 11:00 PT a dává vám šanci sledovat největší streamery v boji o vychloubání práv proti ostatním účastníkům. Akce je naplánována na šest hodin a bude zobrazena na účtu Twitch Rivals Twitch. Na akci se představí týmy tří osob a ve finále bude 12 týmů tvůrců a 18 kvalifikačních týmů.

Takže chcete být streamerem? (13:30 PT / 16:30 ET)

Pokud jste světu streamování videoher zcela zelení, ale přesto si myslíte, že byste v něm vynikli - ať už jako koníček nebo kariéra -, pak je to pro vás panel. Twitch partners and staff will talk about the whole streaming experience in So You Want to Be a Streamer ?, including how to manage your community and your streams in the fly, as well as software or hardware you want to get to in to maximalizize váš úspěch. Součástí panelu bude také panel pro Twitch Studio, stále nevydanou aplikaci, kterou společnost vyvíjí.

Život v tvrdém režimu: Streamování se zdravotním postižením - TwitchUnity Lounge (16:00 PT / 19:00 ET)

Hraní není pro lidi se zdravotním postižením nejjednodušší na světě, protože samotné ovladače a hry často nezohledňují jejich potřeby. Streamování může být stejně obtížné, ale v nástrojích, které streamery mohou používat k vytváření publika a kariéry, dochází k vylepšení. Život v tvrdém režimu: Streamování se zdravotním postižením se podívá na softwarové a hardwarové inovace a také na to, jak vylepšit komunity tak, aby byly přístupné pro zdravotně postižené streamery.

Zahajovací ceremoniál - Glitch Theatre (17:00 PT / 20:00 ET)

Hlavní představení zahajovacího ceremoniálu pro TwitchCon 2019 proběhne na konci prvního dne a zahrnuje „chat u krbu“ s generálním ředitelem Twitch Emmettem Shearem. Mezi řečníky patří Twitch partneři ThatViolinChick a HermanLi, z nichž druhý je v kapele DragonForce. DragonForce vystoupí během tříhodinového ceremoniálu a Twitch slibuje i další překvapivé hosty.

28. září

Hráčské hraní pomocí myši a RGB klávesnice Alex Haney / Unsplash

Jak vytvořit vlastní streamovací počítač (10:00 PT / 13:00 ET)

Chcete začít svou streamovací kariéru, ale nevíte, jak postavit počítač, který k tomu potřebujete? V článku Jak si vytvořit vlastní streamovací počítač, kde najdete Twitch partnera a přidružené společnosti včetně Trishy Hershbergerové, se dozvíte vše, co potřebujete vědět o budování systému, který bude ideální pro streamování her, a ti, kteří se ho zúčastní, mají dokonce šanci vyhrát všechny části, které budou potřebovat k vytvoření dokonalého streamovacího počítače.

Slovo od našich sponzorů: Zachování autentičnosti v placeném obsahu (11:30 PT / 14:30 ET)

Jednou z jemných linek, které musíte sledovat jako streamer, je vaše autentičnost při propagaci hry vydavatele, protože si chcete zachovat důvěru diváků. Pokud to neuděláte, může to mít za následek naladění těchto diváků jinde a A Word From Our Sponsors, představující partnery Twitch Sly, Katie, djtechlive a iamBrandon, vám ukáže, jak můžete vytvářet placený obsah a zároveň budete upřímní ohledně svých herních zážitků s diváci.

Jak streamovat více s prací na plný úvazek a rodinou (13:00 PT / 16:00 ET)

Na rozdíl od toho, co vám možná řekli někteří tvůrci obsahu, je odchod ze zaměstnání, aby se stal streamerem na plný úvazek přímo z brány, opravdu špatný nápad! Budete si chtít udržet svou současnou kariéru, zatímco si budete budovat své publikum, a dozvíte se o tom v Jak streamovat více pomocí zaměstnání a rodiny na plný úvazek. Tento panel představující Twitch partnerské wgrates, Thunderstones, Matoro a Firecrow vám ukáže, jak můžete vyvážit práci, streamování a čas strávený s rodinou.

TwitchCon Party - Petco Park (19:00 PT / 22:00 ET)

Po dni plném učení o streamování a sledování lidí, jak hrají vaše oblíbené hry, co třeba koncert? Letošní TwitchCon Party zahrnuje vystoupení velkých umělců, jako jsou Lil Nas X a blink-182, a představí také jídlo a hry. Twitch vytáhne všechny zastávky pro tyto události, takže je to jedna, kterou si nenecháte ujít. Je naplánováno na čtyři hodiny.

29. září

Happy Little Trees: The Bob Ross Paint Along (10 am PT / 13 pm ET)

Pokud nemáte zájem o Happy Little Trees: The Boss Ross Paint Along, pak ani ne mluvit nám. Na této 90minutové akci budou účastníci malovat spolu s účtem BobRoss Twitch, takže se spolu s dalšími 199 lidmi naučíte, jak vytvářet nádherné krajiny. Pokud nemůžete uspět, možná se budete stydět, ale proto můžete také z pohodlí svého obývacího pokoje jen malovat spolu se sledováním Boba Rosse na Twitchi. Nejsou chyby: jen šťastné nehody!

Průkopnické na Twitchi: Jak najít svůj výklenek a růst (11:30 PT / 14:30 ET)

Hry jako tisíce streamují tisíce lidí Fortnite a League of Legends na Twitchi, ale jak můžete vyniknout z davu? Průkopnické na Twitch: How to Find Your Niche and Grow se zaměří na kroky, které můžete podniknout, abyste našli svůj vlastní jedinečný výklenek pro streamování her, abyste si mohli vybudovat publikum. Chcete být první osobou, která hraje Druhý pohled s vlastní podporou pohybu? Zjistěte to a jděte do toho!

Jak by streamery měly fungovat s vydavateli a vývojáři her (14:30 PT / 17:30 ET)

Jak budujete partnerství s lidmi, kteří vytvářejí a publikují hry, které chcete streamovat? Jak můžete vytvořit vztah důvěry a nechat se pozvat na hraní her dříve nebo na speciální akce? Jak by streamery měly spolupracovat s vydavateli her a vývojáři vám řeknou vše, co potřebujete vědět, a zahrnuje panely jako Paradox Interactive producent živého marketingu cKnoor a manažer ovlivňující Bethesda Softworks SeanpaiNoticesU.

Poslední příspěvky