Jak vypnout automatické přehrávání na Netflixu

Je filmová noc. Najdete pohodlné místo na gauči, spustíte Netflix a začnete procházet rozsáhlým katalogem streamovací služby. Ale přetrvávejte nad jedním titulem příliš dlouho a scény z výběru na vás začnou hučet. Automatické přehrávání Netflixu zasáhlo znovu a po věky neexistovalo jiné řešení, než se v aplikaci pohybovat.

Až dosud to tak je. Netflix konečně přinesl odpověď na neustálé stížnosti odběratelů ohledně funkce automatického přehrávání s oznámením nové možnosti kontroly, zda chtějí automaticky zobrazovat náhledy obsahu nebo další epizody v seriálu, který sledují.

Někteří lidé považují tuto funkci za užitečnou. Jiní ne tolik.

Slyšeli jsme hlasitou a jasnou zpětnou vazbu - členové nyní mohou ovládat, zda uvidí náhledy automatického přehrávání na Netflixu. Zde je postup: //t.co/6V2TjEW6HD //t.co/zbz4E8fVab

- Netflix USA (@netflix) 6. února 2020

Zde je návod, jak ovládat funkce automatického přehrávání Netflixu.

Krok 1. Přihlaste se k Netflixu

Přihlašovací obrazovka Netflix

Přímo z brány se budete chtít přihlásit k účtu Netflix z webového prohlížeče. Pokud máte po ruce kompatibilní zařízení, budete mít přístup k nastavení svého účtu Netflix. A jakmile provedete změnu svého profilu na jednom zařízení, projeví se ve všech zařízeních, ve kterých jste přihlášeni k Netflixu.

Krok 2. Správa profilů

Obrazovka Správa profilů Netflix

Po přihlášení budete muset v nabídce vybrat možnost „Spravovat profily“. To, kde se nachází, závisí na tom, odkud přistupujete k prohlížeči. Například v počítači bude rozevírací nabídka umístěna v pravém horním rohu obrazovky. Om mobile, funkci „Správa profilů“ najdete kliknutím na „Více“ v pravém dolním rohu.

Odtud vyberte profil, ve kterém chcete provést změny. Poznámka: Změny se týkají konkrétních profilů, ve kterých se provádějí, a nebudou mít vliv na ostatní profily připojené k účtu.

Krok 3. Zaškrtněte - nebo zrušte zaškrtnutí - všechny platné možnosti

Upravit profil Netflix

Po kliknutí na profil se zobrazí obrazovka „Upravit profil“. Mezi nastaveními, která lze upravit, patří jméno v profilu a jazyk, stejně jako možnost povolit obsah pro všechny úrovně zralosti nebo pouze pro dospívající a mladší.

Pod všemi těmito možnostmi jsou nové ovládací prvky automatického přehrávání se dvěma jednoduchými políčky, která lze zaškrtnout nebo zrušit zaškrtnutí: Jedno označené „Automaticky přehrávat další epizodu v seriálu na všech zařízeních“ a další s názvem „Automatické přehrávání náhledů při procházení na všech zařízeních.“

Zrušením zaškrtnutí prvního zabráníte Netflixu automaticky přejít na další epizodu v seriálu, který sledujete. Zatímco na Netflixu je něco, co dělat, zakázání této funkce bude ve skutečnosti vyžadovat, aby se diváci aktivně účastnili zmíněného záchvatu.

Pokud zrušíte zaškrtnutí druhého políčka, Netflix již nebude automaticky přehrávat náhledy obsahu, nad kterým se vznášíte. Už žádné míchání, aby se snížila hlasitost, nebo rychlý přechod od titulu, aby se náhled nepřehrával.

Netflix poznamenal, že může dojít ke zpoždění, než změny nastavení převezmou, ale aktualizaci lze vynutit přepnutím profilů a následným přepnutím zpět, abyste znovu načetli svůj vlastní profil s aktualizovaným nastavením.

A pokud se rozhodnete, že vám chybí automatické přehrávání, můžete se vždy vrátit zpět do svého nastavení a zaškrtnout políčko nebo dvě.

Poslední příspěvky