Jak sledovat UFC 252 online: Živý přenos Miocic vs. Cormier 3

Zajímá vás, jak sledovat UFC 252 online? Tady je vše, co potřebujete vědět o UFC 252: Miocic vs. Cormier 3, včetně času zahájení, plné karty a pokynů k naladění důležitého živého přenosu UFC 252 (spoiler: je to událost s platbou za zobrazení, se vysílá výhradně na ESPN + v USA).

Datum UFC 252: 15. srpna 2020

Čas UFC 252: 22:00 ET / 19:00 PT (hlavní karta)

Umístění UFC 252: Las Vegas, Nevada

Aréna UFC 252:UFC Apex

Sledujte na ESPN +

Jak sledovat UFC 252 online v USA

UFC 252: Miocic vs. Cormier 3 je událost typu pay-per-view, na kterou má ESPN exkluzivní vysílací práva díky své prémiové streamovací službě ESPN +. Můžete se zaregistrovat na ESPN + za 6 $ za měsíc nebo levnější 50 $ za rok, nebo můžete využít výhod této balíkové dohody, která vám poskytne rok ESPN + spolu s přístupem ke zbývající části UFC 252 PPV právě včas pro Miocic vs. Cormier 3 za 85 $ - ušetříte 30 $ z ceny jejich samostatného nákupu. Již jste předplatitelem ESPN +? K naladění budete muset předat 65 $.

Sledujte na ESPN +

Bojová karta UFC 252

Předčasné předzápasy (18:00 ET / 15:00 PT)

  • Herbert Burns vs. Daniel Pineda
  • T.J. Brown vs. Daniel Chavez

Prelims (8 PM ET / 5 PM PT)

  • Jim Miller vs. Vinc Pichel
  • Ashley Yoder vs. Lívia Renata Souza
  • Chris Daukaus vs. Parker Porter
  • Felice Herrig vs. Virna Jandiroba

Hlavní karta (10 PM ET / 7 PM PT)

  • Stipe Miocic vs. Daniel Cormier
  • Sean O’Malley vs. Marlon Vera
  • Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik
  • John Dodson vs. Merab Dvalishvili

Na UFC 252 bude šampión v těžké váze Stipe Miocic čelit bývalému šampiónovi Danielu Cormierovi v trilogickém zápase a vítěz si odnesl opasek - a urovná si otázku, který z těchto bojovníků je skutečnou špičkou UFC v těžké váze. Tito dva giganti se postavili dvakrát dříve: Na UFC 226 v roce 2018 Cormier porazil Miocic prostřednictvím prvního kola knockoutem, aby získal mistrovství UFC v těžké váze. Příští rok Miocic pomstil svou ztrátu a znovu si vzal pás těžké váhy na UFC 241, kde ve čtvrtém kole porazil Cormiera s TKO. UFC 252 uvidí finále své trilogie a určí, který z těchto mužů je v MMA jedničkou v těžké váze.

Více UFC

  • Sledujte UFC online
  • Plán UFC 2020

Hlavní událostí na UFC 252 je zápas bantamové váhy mezi Seanem O'Malleym a Marlonem Verou. Americký bojovník O’Malley je vycházející hvězdou v bantamové divizi UFC s neporaženým rekordem 12 vítězství; jeho ekvádorský soupeř, Vera, má na kontě 15 vítězství a šest ztrát a po nedávné porážce v květnu kráčí do Octagonu na UFC 252. Mnoho fanoušků a analytiků srovnává vzestup O’Malley s vzestupem hvězd jako Conor McGregor a Israel Adesanya, a kdyby si zajistil vítězství na UFC 252, mohl by být v budoucnu velmi blízko ke střele o titul bantamové váhy.

Sledujte na ESPN +

Poslední příspěvky