Jak odstranit historii prohlížení Netflixu

Sdílíte účet Netflix s přáteli nebo rodinou a nechcete, aby věděli, že jste sledovali Švec? Používá některý z vašich spolubydlících stále vaše přihlášení ke sledování podivného anime? Nebo vás možná už unavují doporučení Netflixu, která nezasahují do cíle.

Existuje spousta důvodů, proč byste mohli chtít vymazat historii prohlížení Netflixu. Proces je naštěstí neuvěřitelně jednoduchý - i když to není okamžitě zřejmé. Každý má ve svých skříních streamované kostry, takže jděte do toho a vyčistěte své. Zde je postup, jak odstranit historii prohlížení Netflixu.

Krok 1: Nejprve se přihlaste ke svému účtu Netflix pomocí prohlížeče, který si vyberete. Protože vaše historie prohlížení je specifická pro váš individuální profil, budete se muset ujistit, že jste vybrali správný profil, pokud je pod vašimi přihlašovacími údaji více uživatelů. Pokud omylem vyberete nesprávný profil, nebojte se, můžete si vybrat jiný pomocí rozbalovací nabídky v pravém horním rohu.

smazat obrazovku fronty netflixu 1

Krok 2:Dále přejděte do výše uvedené rozevírací nabídky v pravém rohu a vyberte tlačítko označené Účet.

vymazat obrazovku fronty netflix 2 a půl

Krok 3: Jakmile tam budete, přejděte dolů na ikonu Můj profil části a klikněte na modrý odkaz označený Aktivita prohlížení. Dostanete se na stránku se vším, co jste sledovali.

odstranit obrazovku fronty netflixu 3

Krok 4:Vpravo napravo od každého záznamu bude symbol „ne“ zpětného lomítka. (Poznámka editora: Na obrázcích níže je místo novější ikony kruhového zpětného lomítka, kterou používá Netflix, uvedeno „X“, ale máte představu.)

smazat obrazovku netflixu 4

Kliknutím na tuto ikonu odeberete položku z vaší historie (a tím odstraníte veškerý dopad, který mohla mít na vaše osobní doporučení). Může však trvat až 24 hodin, než se změna projeví.

smazat obrazovku fronty netflixu 5

Mějte na paměti: U televizních pořadů bude každá epizoda uvedena samostatně, označena podle sezóny a názvu epizody. Kliknutím na ikonu zpětného lomítka kruhu v jedné show odstraníte pouze tuto konkrétní epizodu. Poté se zobrazí výzva s dotazem, zda chcete odebrat celou sérii, a rychlé kliknutí to udělá.

smazat obrazovku fronty netflixu 6

Krok 5:Chcete smazat celou historii sledování najednou? Teď můžeš. Přejděte do dolní části seznamu a měl by se zobrazit odkaz, který říká Skrýt vše. Klikněte na to a poté vyberte Ano, skrýt veškerou moji aktivitu při prohlížení v potvrzovacím vyskakovacím okně Netflixu. Po 24 hodinách bude vaše historie pryč.

A to je vše! Urážlivé tituly - nebo epizody - budou odstraněny z vaší historie a nikdo nebude vědět o vaší tajné lásce k Happy Tree Friends.

Pokud vám tento článek připadá užitečný, můžete si také přečíst našeho průvodce, jak stahovat filmy z Netflixu, a také naše tipy na nejlepší televizní pořady na Netflixu a nejlepší filmy na Netflixu. Šťastné streamování!

Poslední příspěvky